Leven is naar mijn mening het leven doorleven. Met zijn mooie, maar ook met zijn moeilijke momenten. En wanneer het tegenzit, is het fijn als er mensen naast je staan. Mensen die je bijstaan en door deze fase heen helpen, zodat je daarna zelf weer verder kunt op je pad.

Dat is wat ik ook voor jou wil betekenen en wie ik voor jou wil zijn. Daar zet ik mijn kennis en talenten van goed kunnen luisteren, coaching vaardigheden en mijn energetische gaven graag voor in!

Wie is Doré

Ik ben een rustige en positief ingestelde persoon die graag opbouwt en mensen helpt, in het verleden als trainer coach van volleybalteams en als projectleider. Helpen van mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Als tiener wist ik dat ik een bepaalde gave had en ben die steeds meer in de loop van tijd gaan inzetten om mensen te helpen in het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Terugkijkend heb ik bewust en onbewust altijd mensen op belangrijke en vaak moeilijke momenten in hun leven bijgestaan. Dit door naar ze te luisteren, met ze te praten, te coachen, te bemoedigen en het geven van energetische behandelingen, met als resultaat dat ze weer licht aan het einde van de tunnel zagen en na verloop van tijd weer op eigen kracht verder konden.

Dit maakt me blij en is waar ik het voor doe.

Gevolgde opleidingen Aurahealing, Reiki (1, 2 en 3) en de 4 jarige opleiding bij Mens en Intuïtie.